De voordelen van Viva 3 Online

In de Cloud

U hoeft niet opnieuw te investeren in een nieuwe server en het onderhoud daarvan. U hoeft niet te investeren in een back-up. Corilus biedt een maximale bescherming van uw data.

Door middel van een webbrowser (bijv Mozilla Firefox) kunt u vanaf elk werkstation dat voorzien is van een internetverbinding connectie maken met uw praktijkmanagementsysteem. Ook vanaf een tablet.

 

Koppeling met analyse apparatuur

Elke praktijk heeft zijn eigen wensen en expertises. Viva 3 Online ondersteunt daarom koppelingen met de verschillende analysetoestellen uit de veterinaire markt. Hierin zijn we 100% onafhankelijk. Download hier onze brochure met onze koppelingen.

Digitale beeldverwerking

Met Viva 3 Online kunnen uw Dicom foto’s automatisch geconverteerd worden naar JPEG en aan uw patiëntenkaarten gekoppeld. Zo kunt u in de spreekkamer snel de foto’s bespreken met de eigenaar of doormailen samen met een medisch dossier. Het zoeken naar opnames van dieren behoort tot het verleden.

Een vaste, transparante prijs per maand

Met Viva 3 Online betaalt u een vaste lage prijs per maand, zonder verrassingen. Ook wanneer u meer omzet maakt. Zo weet u in het begin van het jaar al wat uw jaarlijkse kosten zijn voor uw praktijkmanagementsysteem.

Analyses

Viva is van oudsher bekend vanwege haar goede analyses. Viva 3 Online beschikt over overzichtelijke en eenvoudig aan te maken analyses, direct exporteerbaar naar Excel. Met één druk op de knop haalt u de maandkengetallen naar boven. Hierdoor kunt u uw praktijk beter aansturen en betere besluitvorming realiseren.

Uitgebreide communicatiemogelijkheden

Versterk de communicatie met uw klanten voor een maximale klanttevredenheid. Viva 3 Online biedt verschillende tools voor het versturen van herinneringen, afspraakbevestigingen, mailings en sms’en. Standaard templates zijn aanwezig, die telkens gepersonaliseerd worden bij het versturen. Netjes naar de klant en makkelijk voor u.

VetCIS

Corilus voorziet ook een link met VetCIS, het Veterinair Centraal Informatiesysteem, waar dierenartsen, veehouders en dierengeneesmiddelenleveranciers hun praktijkmanagement systemen op kunnen aansluiten en zij elektronisch gegevens kunnen uitwisselen. Het VetCIS verzamelt gegevens over het voorschrijven en afleveren van diergeneesmiddelen waarmee kengetallen kunnen worden berekend. Op basis daarvan kan de individuele dierenarts zijn voorschrijfgedrag benchmarken.

Ontdek wat Viva 3 Online voor uw dierenartspraktijk kan betekenen